Vacature

Projectleider buitendienst verhuur

Fulltime

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een indruk van First Impression

First Impression is specialist in het creëren van beleving middels audiovisuele techniek. We realiseren state-of-the-art oplossingen voor retail, fitness, experience centers, cool offices, beursstands en evenementen. #itsallaboutexperience

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Je komt terecht in één van de zelfsturende teams, vol jonge en enthousiaste collega AVonturiers. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt en er is heel veel ruimte voor eigen initiatief. Als je jezelf wilt ontwikkelen, ligt hier een gouden toekomst voor je klaar. We hebben een platte, informele bedrijfscultuur. Het kantoor en ons Experience Center zijn een feest om in te werken (soms zelfs letterlijk :-)). Geloof ons, je werkplek wordt er eentje waar je foto’s van gaat maken om te showen aan familie en vrienden!

Als Projectleider buitendienst zal je deel uitmaken van team Rental. Dit team ontwerpt en verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen en beurzen.

Functieomschrijving Projectleider buitendienst

We zijn op zoek naar een gemotiveerde projectleider. Deze vervult een belangrijke rol bij het realiseren van spraakmakende AV-verhuurprojecten. De projecten en klanten zijn zeer uiteenlopend en gevarieerd: van (sport)evenementen, beurzen, dance feesten, bedrijfsopeningen, exposities tot festivals. En van particuliere opdrachtgevers, tot bedrijven, instellingen, horecagelegenheden en overheden.

Als projectleider ben je ‘de spin in het web’. Je bent, van opdracht tot en met afbouw, verantwoordelijk voor een gestructureerde voorbereiding, aansturing en goede begeleiding van grotere verhuurprojecten. Al tijdens het offertetraject bied je ondersteuning bij het ontwerpen en uitwerken van de gewenste oplossing. Je zorgt voor het reserveren van alle benodigde apparatuur en materialen, het uitwerken van technische tekeningen, afstemming met de klant en coördinatie met andere betrokken partijen. Tijdens de uitvoering zorg je voor de nodige backing van je technische collega’s die de uitvoering van het project verzorgen.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • het opstellen van technische tekeningen
 • het opstellen van materiaallijsten
 • het bezoeken van werklocaties en productievergaderingen
 • het voeren van projectoverleg met account support en planning
 • het aansturen van verhuurmedewerkers en freelancers op locatie
 • het onderhouden van operationeel contact met de klant

Je opleiding en ervaring

Wij vragen minimaal de volgende opleidingen en ervaringen:

 • opleiding op minimaal MBO-niveau
 • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie in de audiovisuele branche
 • ervaring Vectorworks of WYSIWYG is een pre
 • ervaring met AGP is een pre
 • in bezit van Rijbewijs B en C /CE is een pre

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met passie voor techniek. Je bent daarnaast een harde, nauwkeurige, zelfstandige werker, stressbestendig, communicatief vaardig en klant- en samenwerkingsgericht. Je hebt een groot improvisatievermogen en bent bereid om wisselende tijden te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Midden-Brabant.

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een aantrekkelijke en goed georganiseerde omgeving. Samen met een hecht team van collega’s werk je mee aan prachtige belevingen bij onze klanten, producties waar verwachtingen worden overtroffen en waar je trots op mag zijn.

Denk je dat dit jouw droombaan is?

Laat dan zien dat je dé persoon en persoonlijkheid bent die we zoeken. Stuur je CV met motivatie naar ikwilwerken@firstimpression.nl. Wij nodigen de meest overtuigende sollicitanten uit voor een gesprek en geven je meteen een kijkje in ons indrukwekkende experience center. Je krijgt sowieso altijd bericht. Beloofd!

Alle vacatures zien?

We zoeken meer AVonturiers. Check het hier.