YOUR Antwerp: shoppertainment

Projectinfo

YOUR Antwerp premium store staat bekend om een spectaculaire shopper experience. De titel ‘Best Fashion Retailer of the World’ hebben ze dan ook niet voor niets. Mensen van over heel de wereld bezoeken de conceptstore om de ‘YOUR way of shopping’ te ervaren. YOUR Antwerp biedt shoppertainment met een waanzinnige mix van top labels en kleine merken van kleding, horloges & sieraden, fashion, gadgets, schoenen, geuren & parfums, interieur accessoires en beauty producten.

First Impression droeg bij aan shoppertainment door het leveren van een semi-transparante LED-wall van 25m² voor in de etalage. Dit zorgt voor grote attentiewaarde in de winkelstraat, zonder in te leveren op het zicht in de conceptstore vanuit de etalage. Het blijft nog steeds mogelijk de winkel in te kijken. De LED-wall is gekoppeld aan een narrowcasting beheersysteem zodat boodschappen, grafische animaties, acties en imagebeelden eenvoudig ingesteld en aangepast kunnen worden. Naast de visuele verrijking werd een complete DJ-booth ingericht en een Bose geluidssysteem op beide verdiepingen. Met live-entertainment in het weekend is shoppen bij YOUR Antwerp een nog groter feest geworden.

  • "Aandacht geven en aandacht krijgen"
  • "Shoppertainment ten top"

Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Shopper experience

First Impression maakt van shoppen een beleving. Onze AVonturiers doen niets liever dan meedenken over de coolste en meest onderscheidende winkelconcepten. Stuur ons een bericht en daag ons uit!