Tilburg Culinair: silver edition 2015

Projectinfo

Tilburg Culinair en First Impression werken al jaren samen om gasten onder te dompelen in een culinaire oase. Waar alles draait om sfeer en beleving. Het vierdaagse event zoekt elk jaar opnieuw naar de perfecte mix tussen culinaire traktaties, muzikale optredens, netwerken en socializen. Dit jaar een extra bijzondere editie, ter ere van het 25-jarig jubileum. Met on stage diverse top acts en als hoogtepunt een groots spektakel met een zachte G van Guus Meeuwis.

First Impression creëerde een fraai en functioneel podiumplaatje. Ondermeer door een middenpodium, van waaruit surprise acts uit het niets tevoorschijn kwamen en midden tussen het publiek konden spelen. Dankzij de 4mm LED-wall rondom dat middenpodium, was elke beweging vanuit elke hoek te volgen. De content op deze en alle andere schermen was ‘vers en huisgemaakt’ door de content- en designafdeling van First Impression.

Vanuit het middenpodium werd tevens het geluid gestuurd. Dit voor een optimale spreiding van het geluid en de mogelijkheid tot rustige achtergrondmuziek tijdens het eten, en een goede opbouw in volume tijdens het voorprogramma en de borrel. Voor de hoofdacts werd het geluid vanuit het hoofdpodium gestuurd om te knallen en dansen. Kortom, sfeer proeven met alle zintuigen.

Facts & Figures
35 meter lang, van kleur veranderend
egale geluidsvoorziening op het centrale plein
sfeer- en feestverlichting
9mm mainstage, 4mm rondom middenpodium
CO2 kanonnen
  • "Zuiver geluid en helder beeld geserveerd op een bedje van huisgemaakte content"
  • “Sfeer proeven met Guus Meeuwis”
  • "Een bijzondere mix van bijzondere ingrediënten, bijzonder goed op elkaar afgestemd"
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Wanna eat your heart out?

Ook een smaakvol event organiseren? Wij laten je graag proeven van wat we allemaal in huis hebben. Laat hieronder je gegevens achter en één van onze AVonturiers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Let's get your party started!