Sligro – ZiN Inspiratielab

Projectinfo

ZiN Inspiratielab is het Sligro experience centre voor foodprofessionals. Als ‘experience architect’ was First Impression aan boord voor concepting, installatie en content creatie.

Het doel? Een multizintuiglijke beleving om bezoekers te inspireren en verrassen. Vanaf binnenkomst kun je ZiN ruiken, zien, horen, voelen en proeven.
Om alle zintuigen op scherp te zetten en de perfecte beleving te creëren, heeft audiovisuele techniek een centrale rol. Van interactieve receptioniste en virtuele hostess tot live streams op displays en interactieve touch displays. Van high tech auditorium tot belevingsrestaurant en interactief kooktheater. En van video walls en verkleurende ‘mood’ LED plafonds tot algemeen licht en geluid door het 3.000 m2  tellende experience centre.

ZiN is hét Inspiratielab van Sligro dat foodprofessionals helpt om nog beter te worden in hun vak en business. ZiN Inspiratielab is bij uitstek de plek waar je als foodprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen krijgt. Met masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vak trainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd.

Deze foodhotspot is de plek van én voor foodprofessionals. Benieuwd? Bekijk hieronder de video en de foto’s. En als je ooit de kans krijgt om het zelf te gaan beleven… doen!

    Verder kijken?

    Sla linksaf of
    rechtsaf

    Ook zin gekregen?

    Laat je horen of kom langs in ons experience centre. Je bent meer dan welkom en we denken graag met je mee.