SAP Nederland: in house event room

Projectinfo

Om eenvoudiger events in eigen huis te kunnen organiseren, wilde SAP Nederland het hoofdkantoor in Den Bosch inrichten met een aantal vaste audiovisuele elementen. Belangrijk was de betrouwbaarheid van de techniek en de eenvoud in gebruik. Voor de uitgebreidere en/of grotere events moet het systeem tevens goed aan te sluiten zijn op de tijdelijke faciliteiten, waarvan in zo’n geval gebruikgemaakt wordt. Met de eisen- en wensenlijst scherp in het vizier, ontwikkelde First Impression een totaalsysteem op maat. Eenvoudig bedienbaar, flexibel, haarscherp en kraakhelder.

SAP SE is marktleider op het gebied van bedrijfsapplicaties en software. De multinational heeft vestigingen in meer dan 130 landen en werkt voor 282.000 klanten over de hele wereld.

Facts & Figures
84” touch display op verrijdbaar statief
LED-systeem voor camera- en sfeerverlichting
Bose geluidsysteem met 4 draadloze microfoons
mobiel podium van 3x4m
draadloos presentatiesysteem voor laptops
  • "Events in eigen huis organiseren zonder apparatuur in te huren. Wat een gemak"
  • “Het systeem in de event room is super eenvoudig te bedienen”
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

In house events organiseren?

First Impression faciliteert in slimme oplossingen om makkelijk en snel events in eigen huis te kunnen organiseren. Klein, groots of juist flexibel. Heeft u ideeën? Laat ons meedenken. Vul je gegevens in zodat we eens kunnen sparren. We doen niets liever!