Saints & Stars – Next Level Gym

Projectinfo

Hoe een next level gym eruit ziet?… Zo! First Impression realiseerde de complete audiovisuele beleving én een spectaculaire LED oplossing voor Saints & Stars in Amsterdam. Service, beleving en resultaat in de meest high-end atmosphere die de Nederlandse fitnessmarkt ooit heeft gezien. First Impression ontwikkelde speciaal hiervoor een concept waarin geur, licht- en geluidsapparatuur perfect samenkomen voor een unieke beleving tijdens elke training.

In samenwerking met interieur designer Eric Kurster werd voor Saints & Stars een magische sportbeleving neergezet. Een bijzondere omgeving door de custom-made materialen en het hoge afwerkingsniveau. De dynamische LED-verlichting, indrukwekkende geluids- en geurinstallatie zijn te voelen in iedere vezel van de gym!

Boxing app
Daarnaast ontwikkelde First Impression voor Saints & Stars een speciale interactieve Boxing app. In deze app kunnen trainers per les een unieke mix aan oefeningen selecteren die op de schermen te volgen zijn. Zo kan de optimale training worden samengesteld voor iedere groep en ieder moment. Een bijzondere toevoeging aan deze high-end gym!

Facts & Figures
300 meter Dynamische LED
Bose Power match versterkers
10 narrowcasting displays
Saints & Stars boxing app
  • "De lichtshows doen je vermoeden dat je in een club staat te swingen en beats geven je motivatie een enorme boost!"

Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf