Ricoh: narrowcasting systeem

Projectinfo

Om klanten welkom te heten, interne boodschappen te communiceren en o.a. menu’s in de bedrijfsrestaurants te tonen, zocht Ricoh naar een volledig geïntegreerd narrowcasting systeem. Speciaal voor de Nederlandse kantoren in Bergen op Zoom en Schiphol-Rijk. Niet zomaar een narrowcasting systeem, maar een welke eenvoudig is in gebruik, uitgebreide mogelijkheden heeft, schaalbaar is en uiterst betrouwbaar.

First Impression leverde een volledig geïntegreerd Scala narrowcasting systeem, inclusief custom made templates zodat Ricoh zelf eenvoudig en snel informatie kan delen via een tiental groot formaat displays.

Ricoh is een Japans bedrijf in elektronische producten en digitale kantooroplossingen, waaronder kopieerapparaten, printers, faxapparaten, digitale camera’s, cd-r’s en dvd’s. Ricoh levert haar diensten en apparaten wereldwijd.

  • “Met een paar drukken op de knop de juiste boodschap serveren. Van het welkom heten van gasten tot het tonen van het restaurantmenu”
  • “Een all-in-one narrowcasting systeem dat eenvoudig schaalbaar is”
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Kom eens kijken

Een efficiency slag slaan? We luisteren graag naar je dromen en doelen. Kom langs in ons experience centre. Wie weet kunnen we je helpen. Hoe dan ook loop je naar buiten met nieuwe ideeën en inspiratie. Wanneer kom je langs?