Qlubhouse

Projectinfo

Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt. Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Dat is Qlubhouse.

Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… You name it!
In samenwerking met Zout Ontwerphuis dacht First Impression mee na over het concept voor de centrale bar. Geur, muziek en beeld leveren een bijdrage aan de verschillende gebruiksmomenten gedurende de dag. De bar is zo een belevingsverblijf geworden. De juiste mood wordt gecreëerd voor lunch, diner, borrels, events, workshops enzovoort. Toffe muziek, displays met actuele informatie of om te gebruiken voor presentaties en geurbeleving.

Daarnaast heeft First Impression de Herenkamer ingericht als bijzondere vergaderruimte met faciliteiten als speakers, schermen en een draadloze presentatieoplossing. In de gevel van het voormalige conservatorium is in de nok een te gekke projectieoplossing gemaakt. Het resultaat: een monumentaal pand in een nieuw hypermodern jasje met een sfeer die bruist.

    Verder kijken?

    Sla linksaf of
    rechtsaf