Modeshow Tricorp

Projectinfo

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding.

First Impression werd door Tricorp benaderd om een totaal eventconcept te ontwikkelen. De wens van Tricorp was een moderne variant van een modeshow, walking diner en event in een tijdens De Biënnale (kunstexpositie) in de Koepelhal in Tilburg.  Via deze Tricorp 3.0 experience werden de nieuwe missie en visie bekend gemaakt en de nieuwe producten getoond.

De stijgeropstelling maakt het mogelijk om op relatief klein oppervlak een grote diversiteit aan show te kunnen creëren. Daarnaast paste de industriële omgeving van de koepelhal en stijgeropstelling naadloos bij het imago van Tricorp.

De Tricorp modellen werden ‘aangekleed’ met bodypaint. Op deze manier maakte Tricorp de gewenste link naar gemodelleerde kleding en kunst.

Op het podium is slim gebruik gemaakt van licht. Een grote hoeveelheid aan movingheads, ledstrips en blinders creëerde grote diepte, contrast en een spetterende lichtshow. Door het toevoegen van drie levensgrote highres ledscreens en twee enorme schermen aan de zijkant werden bezoekers onderdeel van de show. Perfect afgestemde muziek en het gebruik van droogijs maakte de beleving compleet.

logo-tricorp-wit

Facts & Figures
Ruim 10 meter hoge en 24 meter brede stijgerconstructie (hal vullend)
Binnen 30 uur op- en afbouw van de show en de wederopbouw van de Biënnale gerealiseerd
30 movingheads, 40 blinders, 80 ledspots en ruim 60 m2 ledscreen. Dit is boven op de ruim 300 lampen die voor de complete Biënnale is gemonteerd.
    Verder kijken?

    Sla linksaf of
    rechtsaf

    Kom eens kijken

    Een efficiency slag slaan? We luisteren graag naar je dromen en doelen. Kom langs in ons experience centre. Wie weet kunnen we je helpen. Hoe dan ook loop je naar buiten met nieuwe ideeën en inspiratie. Wanneer kom je langs?