Magic FX – The Magic Dome

Projectinfo

Magic FX bedenkt, ontwerpt en produceert special effects voor de grootste festivals en feesten over de hele wereld. Voor professionals de absolute nr. 1. Om deze producten extra tot leven te laten komen voor de klant was er vraag naar een Experience Center. Aan First Impression de taak om hier een knaller van te maken! Dit project werd al snel omgedoopt tot de Ziggo Dome van het zuiden: de Magic Dome.

Vanaf de conceptfase dacht First Impression mee over de inrichting, beleving en diverse technische toepassingen voor Magic FX. De narrowcasting bij de entree, digital signage toepassingen in de kantine en de complete ‘Magic Dome’ werden ontwikkeld. Het werd een speeltuin waar beeld, beleving en techniek samenkomen als nergens anders.

Speciaal voor die Magic Dome werd een app ontwikkeld waarin alle technische snufjes te bedienen zijn. En dat zijn er nogal wat… this will blow your mind! Licht, geluid, Magic FX confetti guns, smokebubble blasters,  en CO2 Jets, alles te bedienen met 1 druk op de knop. Perfect om klanten op magische wijze te laten zien wat Magic FX in huis heeft!

 

  • “Zoveel geluid en techniek, mindblowing!”

 

 

Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf