Loket.nl: trainingsruimte

Projectinfo

Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris- en personeelsbeheer, die vele accountant- en administratiekantoren in Nederland gebruiken. Loket.nl wilde in hun pand in Tilburg een hypermoderne, state-of-the-art trainingsruimte. Dagelijks trainen zij mensen van onder andere accountantskantoren. Daarom wilden ze een comfortabele en professionele ruimte, voorzien van de nieuwste mogelijkheden op presentatiegebied. Een 84 inch multi touch display hangt centraal in de ruimte en in de tafel geïntegreerde displays komen naar wens automatisch uit de tafel naar boven. Met slechts één iPad is de complete ruimte aan te sturen. Super gebruiksvriendelijk en praktisch. Een installatie zonder handleiding!

Daarnaast is er een videoconferencing ruimte ingericht, om op een laagdrempelige manier te kunnen overleggen (zonder reistijd) en optimaal bereikbaar te zijn.

  • "Eén simpele iPad is genoeg om de hele trainingsruimte aan te sturen"
  • "Lange, zakelijke trainingen zijn ineens een stuk uitdagender"
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Trainen op topniveau?

Onze techniek is van het hoogste niveau, maar ontzettend gebruiksvriendelijk. Benieuwd naar wat wij met één druk op de knop voor jou kunnen realiseren? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.