Les Mills: ONE indoor festival @ Ziggo Dome

Projectinfo

HDD, de agent van Les Mills, vraagt First Impression voor de technische begeleiding, realisatie en day-and-night registratie van ONE indoor festival; het grootste sportevenement in de Benelux. Duizenden sportinstructeurs en sporters komen samen in de Ziggo Dome voor een sportieve experience. Overdag worden de instructeurs getraind voor de nieuwe releases van de Les Mills lessen, ‘s avonds volgt een sensationeel dancefeest in diezelfde areas.

De grootste uitdaging lag in het creëren van de juiste sfeer en beleving, passend bij de diverse en uiteenlopende onderdelen. Zowel tijdens het dag- als het nachtprogramma.

Door de immense LED-schermen met maatgesneden content te combineren met een ijzersterke lichtshow en special effects, stond de show als een huis. Van begin tot eind.

Facts & Figures
Grootste fitness experience in de Benelux
5 areas, 1 experience
1.750 sporters in één zaal
320 moving lights
190.000 watt audio system
  • "An unforgettable party with amazing light shows, special acts, the best sound system in Europe and a great line-up featuring the world's top DJ's"
  • "It was, without a doubt, ONE to remember"

Indoor of outdoor?

First Impression maakt van ieder evenement een onvergetelijke beleving. Daag ons uit om van jouw evenement, binnen of buiten, een experience te maken waar mensen jaren later nog over praten.