Gemeente Goirle: AV-update raadzaal

Projectinfo

Voor de renovatie van de raadzaal van de gemeente Goirle, zorgde First Impression voor een volledige update van de audiovisuele techniek. Voornaamste doel: het systeem updaten volgens de modernste eisen en de raadzaal optimaliseren voor een grote verscheidenheid aan evenementen; van raadsvergaderingen en formeel overleg tot presentaties en huwelijken.

Het resultaat: agenda’s, documenten, foto’s en video’s kunnen makkelijk en snel visueel worden weergegeven op de centraal gepositioneerde videowall. Presentaties en discussies zijn voor iedereen goed te volgen dankzij het Bose geluidssysteem welke is gelinkt aan een Bosch draadloos discussiesysteem. Kraakhelder en eenvoudig. Via een touchscreen is de complete installatie letterlijk middels één druk op de knop te bedienen. Zelfs de verlichting en zonwering zijn volledig geïntegreerd en makkelijk te bedienen.

Naast de raadzaal is ook de B&W-kamer meegenomen in de update en voorzien van moderne presentatiemiddelen. Hierbij is speciale aandacht geschonken aan de facilitatie tijdens crisissituaties. Wederom zorgt de sterk vereenvoudigde bediening ervoor dat een handleiding overbodig is.

Facts & Figures
grote videowall
draadloos discussiesysteem, verlichting en zonwering geïntegreerd
Bose geluidssysteem
monkeyproof bedieining
  • “De raadzaal van de gemeente Goirle is weer helemaal up-to-date”
  • "Kraakhelder geluid en eenvoudige bediening. Een verademing"
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Behoefte aan raad en daad?

Nodig ons uit eens mee te denken over de mogelijkheden voor een betere, slimmere, effectievere ruimte voor presentaties en vergaderingen. Vul hieronder je gegevens in en wij laten zo snel mogelijk zonder kabaal van ons horen.