Basic-Fit: Virtual Fitness concept

Projectinfo

Met meer dan 500 fitnesscentra in de Benelux, Frankrijk en Spanje, is Basic-Fit de grootste budget fitnessclub van Europa. First Impression is als partner verantwoordelijk voor tal van oplossingen die bijdragen in de beleving en customer journey. Bij het binnentreden van een club kom je als eerste een Selfservice Kiosk tegen waarop je direct lid kunt worden, extra pakketten kunt aankopen of je persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Eenmaal verder zorgt een uitgekiend geluidssysteem voor de nodige motivatie en beleving tijdens het sporten. Narrowcasting displays informeren klanten over onder andere lesroosters, nieuws, weer, social media en acties.

Eén van de belangrijkste innovaties vind je terug in de groepsleszalen. Speciaal voor Basic-Fit ontwikkelde wij het Virtual Fitness concept: Een geautomatiseerd systeem dat 24/7 voorziet in virtuele groepslessen. Compleet met fantastisch geluid, schitterende beelden via een videowall en een aanvullende lichtshow. Tevens zijn deze ruimtes geschikt gemaakt voor het geven van live lessen. Zo hebben de zalen een optimaal rendement in gebruik.

  • “Ik krijg net zoveel energie van de virtuele groepslessen als van een trainer”
  • “Tijdens het sporten pak ik meteen het laatste nieuws mee, ideaal”

Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Zin om een tandje bij te schakelen?

Onze energieke AVonturiers reisden heel Europa door om de vestigingen van Basic-Fit future proof te maken. Met net zoveel enthousiasme doen ze dat ook voor jou!