Aus Berlin

Projectinfo

Aus Berlin toverde samen met First Impression de Spoorzone in Tilburg (de Koepelhal en Wagenmakerij) voor één dag om tot Berlijnse techno-, techhouse- en deephousetempel. De early bird ticket kopers kregen een VR bril en filmpjes toegestuurd met hints over het festival.

Het thema was dit keer het Spreepark in Berlijn. Bij de entree moesten de gasten over een hekwerk klimmen om de ingang te bereiken. Waakhonden (echte) liepen rond om ongenodigde gasten uit het Spreepark te weren. Geluid bij de entree van blaffende honden en roepende beveiligers droegen bij aan deze beleving.

De zaal in de Koepelhal was voorzien van LED screens die zelfs tegen de boogconstructie van het pand verspreid waren, voor een ruimtelijk effect. De showverlichting werd opgebouwd met RGBW Tilt strips, wash lights, profile moving heads. En voor een juiste beleving van de diepe techno beats werd de K2 geluidsset geplaatst.

In zaal 2 vond je trussing in de vorm van een achtbaan. Videoprojectie op de wand achter de dj zorgde voor een dynamisch en indrukwekkend decor.

    Verder kijken?

    Sla linksaf of
    rechtsaf