Amacore & Open Seas: beursconcept

Projectinfo

Amacore is een leverancier van exotische diepvries visproducten. Open Seas biedt groothandelaars, distributeurs, verwerkers en retailers een ruime keuze aan exotische vis uit de hele wereld. Hoge kwaliteit en een duurzaam karakter zwemmen daarbij voorop. Voor de Seafood Expo Global in Brussel ontwikkelde First Impression de beursstand van A tot Z: van beursconcept tot 3D-ontwerp, realisatie, beursgoedkeuring en het aanvragen van alle voorzieningen.

Eyecatchers waren de op maat gemaakte aluminium Hamachi vissen, i.c.m. maatwerk content op de ‘wide LED-screens’. De twee merken Amacor en Open Seas werden gepresenteerd op twee, door Scala aangestuurde, ‘display walls’. Duidelijk en merkonderscheidend, doch met elkaar verbonden. First Impression’s afdeling content creatie zorgde voor de op maat gemaakte videopresentaties. Huisstijl en bestaand beeldmateriaal werden daarbij gecombineerd met diverse animaties. Met ‘LED-strips’ op het plafond en achterwanden, effectspots op de gordijnen en vis- en waterprojecties werd een onderzeese beleving gecreëerd. Een golf van verbijstering tot gevolg.

  • "Een onderzeese beleving die klopt tot op de bodem"
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Ook zwemmen in een zee van creatie en inspiratie?

Wij gaan altijd voor mooier en beter. FIrst Impression creëert beursconcepten -en stands die verbazen. Die uitnodigen tot zien, ruiken, voelen, proeven en praten. Laat je gegevens achter, dan steken we de koppen eens bij elkaar.