Persberichten

Newsroom

First Impression is drie keer finalist bij de AV Awards

Tilburg, 18 augustus 2022 – First Impression maakt kans op drie AV Awards, waaronder de award voor beste Integrator 2022. De andere nominaties zijn voor het Digital Experience Center dat First Impression in de zomer van 2021 opleverde in het hoofdkantoor van Siemens in Den Haag, en voor Our House, ’s werelds eerste museum experience voor elektronische dansmuziek.

AV Awards

First Impression wint Deloitte Excellence Award in de categorie Culture & Commitment

Tilburg, 22 juni 2022 – First Impression, expert in audiovisuele belevingen, heeft tijdens het slotevenement van Deloitte ‘Best Managed Companies’ de Excellence Award gewonnen in de categorie Culture & Commitment. In mei werd First Impression al voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Best Managed Company.

First Impression wint twee internationale awards met interactief concept voor Rituals

Tilburg, 2 juni 2022 – First Impression, experts in audiovisuele belevingen, heeft twee prestigieuze industrie awards gewonnen voor de interactieve parfumbar in de flagship store van Rituals: House of Rituals. Op 1 juni werd in Columbus, Ohio in de VS de Elevate award gewonnen voor ‘Best interactive retail customer experience’.

First Impression bouwt acht meter lange LED-chocoladereep voor Tony’s Chocolonely

Schiphol – 17 juni 2021 – Een acht meter lange LED-wand gegoten in de vorm van een Tony’s Chocolonely chocoladereep: First Impression draait er zijn hand niet voor om. De specialist in fysieke en digitale brand experiences heeft voor Tony’s Chocolonely een onweerstaanbare brandstore experience gecreëerd in Lounge 3 van Schiphol Airport.

First Impression wint Deloitte Excellence Award in de categorie Capabilities & Innovation

Tilburg, 28 mei 2021 – First Impression, expert in audiovisuele technologie en beleving, heeft tijdens het slotevenement in het kader van Deloitte Best Best Managed Companies de Excellence Award gewonnen in de categorie Capabilities & Innovation. De bekroning komt bovenop de benoeming tot Best Managed Company 2020/2021, wat in april van dit jaar gebeurde.

AMSTERDAMSE FLAGSHIPSTORE VAN RITUALS ZIT BOMVOL AUDIOVISUEEL VERNUFT EN TECHNISCHE RETAIL-INNOVATIES

First Impression voltooit grootste project ooit

Tilburg, 19 november 2020 – Maandenlang heeft First Impression mee-ontwikkeld en meegebouwd aan de audiovisuele belevingen in de allernieuwste, vier verdiepingen tellende flagshipstore die Amsterdam rijk is: House of Rituals. Het is de grootste single location opdracht in de 23-jarige historie van de Tilburgse specialist in audiovisuele oplossingen.

Contactpersoon voor journalisten 

Janneke de Vries

PR & Communications manager
+31 6 83 86 39 71
J.dVries@firstimpression.nl