Vacature

IT Coördinator

Fulltime

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een eerste indruk van First Impression

First Impression is specialist in het creëren van beleving middels audiovisuele techniek. We realiseren state-of-the-art oplossingen voor retail, fitness, experience centers, cool offices, beursstands en evenementen. #itsallaboutexperience

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Je komt terecht in één van de zelfsturende teams, vol jonge en enthousiaste collega AVonturiers. Je krijgt alle vrijheid die je aankunt en er is heel veel ruimte voor eigen initiatief. Als je jezelf wilt ontwikkelen, ligt hier een gouden toekomst voor je klaar. We hebben een platte, informele bedrijfscultuur. Het kantoor en ons Experience Center zijn een feest om in te werken (soms zelfs letterlijk :-)). Geloof ons, je werkplek wordt er eentje waar je foto’s van gaat maken om te showen aan familie en vrienden!

Als IT Coördinator zal je deel uitmaken van team Service & IT. Dit team verzorgt de service en support op alle gerealiseerde audiovisuele oplossingen bij onze klanten.

Functieomschrijving IT Coördinator

Voor in- en externe IT-ondersteuning zijn we op zoek naar een enthousiaste IT Coördinator. Je gaat structuur aanbrengen binnen het IT team. Je gaat processen inrichten en implementeren en aanvragen stroomlijnen, hierdoor zorg jij ervoor dat de IT naar the next level wordt getild. Maar je bent ook een troubleshooter én problem solver voor collega’s en klanten. Je wordt onderdeel van het Service & Support team. De projecten zijn zeer uiteenlopend en gevarieerd: van sportcentra, retail tot overheid en kantooromgevingen. Daarnaast ga je werken met mooie klantnamen zoals: ICI Paris, Basic Fit, TUI en ANWB.

Je taken en to do’s

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Je gaat door middel van het bedenken en implementeren van processen, de interne en externe IT naar een next level tillen
  • Structuur aanbrengen binnen Team IT en zo zorgen voor meer efficiëntie
  • Je neemt interne & externe IT-gerelateerde service- en supportvragen aan, gaat op onderzoek uit en komt met een oplossing
  • Het inrichten, implementeren en onderhouden van narrowcasting netwerken
  • Je maakt testomgevingen voor AV oplossingen van de klanten en ons experience center

Je opleiding en ervaring

Wij vragen minimaal de volgende opleidingen en ervaringen:

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in een IT-support omgeving
  • Je hebt kennis op het gebied van PC software/hardware, besturingssystemen en netwerken
  • Ervaring op het gebied van (Scala) narrowcasting systemen is een grote pré
  • Nederlands en Engels zijn een vereiste, Frans en Spaans zijn een pré

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met passie voor techniek. Je bent pro-actief, gek op problemen en lost ze graag op; de niet lullen maar poetsen mentaliteit. Als iets niet linksom lukt, kijk je of het rechtsom kan. Nieuwsgierigheid naar de vraag achter de vraag kenmerkt jou op en top!

Je krijgt er een kick van om processen en teams te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de stromingen binnen IT top zijn geregeld. Als er een klant of collega belt met een probleem schiet jij niet in de stress, maar voel jij je verantwoordelijk om dit op te lossen en tot een goed einde te brengen. Je stelt de klant voorop, werkt goed en graag samen. Je bent in staat om op eigen kracht zelfstandig te werken, maar natuurlijk schakel je de expertise van je collega’s in om nog betere resultaten te boeken. Je bent Pietje precies en klanten en collega’s vinden het een feestje met je samen te werken. Vanwege de snelle ontwikkelingen in je vakgebied ben je bovendien leergierig en toont daarin graag initiatief. Got IT?

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je, naast een marktconform salaris, een uitdagende en afwisselende job die niet voelt als werk. In een goed georganiseerde omgeving binnen een groeiend bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. Zelfstandigheid wordt bij ons aangemoedigd en we luisteren graag naar jouw input en ideeën om processen beter te laten verlopen. En fun! Niks is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met een hecht team van (te) gekke collega’s werk je mee aan de dikste belevingen voor toonaangevende klanten en mooie merken. It’s all about experience.

Denk je dat dit jouw droombaan is?

Laat dan zien dat je dé persoon bent die we zoeken. Stuur je CV met motivatie naar ikwilwerken@firstimpression.nl. Wij nodigen de meest overtuigende sollicitanten uit voor een gesprek en geven je meteen een kijkje in ons indrukwekkende experience center. Je krijgt sowieso altijd bericht. Beloofd!

Alle vacatures zien?

We zoeken meer AVonturiers. Check het hier.