Digital Experience Center

Siemens

Digital Experience Center

Om de term ‘digitale transformatie’ en de noodzaak ervan kracht bij te zetten, heeft Siemens Digital Industries samen met First Impression en Succesmakers een prachtig Digital Experience Center gebouwd in het hoofdkantoor in Den Haag.

Next level B2B beleving

Personalisatie
De tour door het experience center is per segment of vertical gepersonaliseerd. De projecties en inhoud van de getoonde content wijkt af per verticale markt waarin de bezoeker actief is. Dit onderscheid zien we in alle content door het hele experience center terug. Van vloerprojectie bij het ontvangst tot getoonde presentatie in de theaterruimte.
Hologram
Via een knop in de vloer, die de gids met zijn voet bedient, wordt de hologramgids ‘Digit’ geactiveerd. Dit is de ‘Digital Twin’ van de gids die op meerdere plekken en op verschillende audiovisuele manieren in het DEX terugkomt. Dit zorgt voor een grote ‘wow’-factor!
Multifunctionele ruimte
De tour leidt ook langs een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als samenwerkingsruimte. Deze ruimte bevat drie grote projectiewanden in u-vorm waarop alle gewenste content geprojecteerd kan worden. De wanden bevatten alle drie een touch-functie.
Interactieve experience
De klant kan ook daadwerkelijk zelf aan de slag met de tablet en VR bril. De bezoekers van het Digital Experience Center proberen in twee groepen een (virtueel) probleem in een machine op te lossen waarbij de eerste groep instructies via de tablet aan groep 2 moet doorgeven. Groep 2 volgt de instructies op die door groep 1 zijn doorgegeven en worden geprojecteerd op de VR-bril. Als team zorgen ze ervoor dat de machine weer naar behoren werkt.

Alle verwachtingen overtroffen

“Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen. Alles klopt, van verlichting tot het kleinste audio-effect. De AV valt naadloos weg in het meubilair dat helemaal volgens onze huisstijl is ontworpen. First Impression heeft ons volledig ontzorgt: van concept, ontwerp tot content en technische implementatie en ondersteuning.”

/
19
Meer voorbeelden zien?

Zien is geloven