Jumbo

Content creation

Nep titel

Nep titel

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Doelgericht communiceren

De juiste boodschap op het juiste moment

Digitale schermen werken als slimme posters. Dankzij dynamische en automatisch aangestuurde content, zijn we hiermee in staat heel snel te wisselen en veel gerichter te communiceren met onze klanten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krachtige communicatietools

Etalage & Entree 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin laoreet eu massa a tincidunt. Vestibulum ex urna, lobortis eget egestas cursus, accumsan a lacus.

 

Verskeuken

Inspireren en stimuleren

In de verskeuken laten we klanten watertanden. Met smaakmakende beelden van verse sushi en huisgemaakte pizza’s maken we het de klant lekker makkelijk. Letterlijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumbo

Walkthrough

Informeren en inspireren

Communiceren met klanten en passanten

Het etalagescherm is super goed zichtbaar vanaf de buitenkant, 24/7 welteverstaan. En dus de ideale mogelijkheid om de aandacht te trekken van klanten én passanten.

De helft van de getoonde content wordt wederom geleverd door Jumbo Media en bestaat uit advertenties van onze leveranciers. Ook hier heb jij als ondernemer geen omkijken naar.