CREATIVITY IN FABRICS

Textaafoam

Stoffen voelen, bekijken en ervaren

Met de hulp van audiovisuele techniek mochten we een hele boel ruimtes én het experience center van Textaafoam – de internationale industriële groothandel in meubelstoffen – naar een next level experience brengen. Onder andere door een interactieve tafel met RFID-tech waarbij 500(!) tags in de stoffen zijn verweven. Creatieve keuzes maken was hierdoor nog nooit zo eenvoudig.

The upgrade

Place & Learn
Interactieve experience
500 RFID-tags
Verweven in de stoffen
Digital signage
Iedereen geinformeerd

How we did it

Place & Learn
Een interactieve tafel met RFID-tech waarbij 500(!) tags in de stoffen zijn verwerkt. Leg een stofstaal op tafel en de specificaties verschijnen direct op het display. Leg meerdere stoffen naast elkaar en ze worden met elkaar vergeleken. Superslimme keuzehulp!
Altijd up-to-date
Met behulp van digital signage zijn de medewerkers van Textaafoam op de hoogte van het weer, nieuws en belangrijke interne informatie. Door slimme templates kunnen ze zelf eenvoudig content opmaken en plaatsen.
Sound solution
Ruim 60 high end speakers zijn verdeeld over 12 zones. Door een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel kan elke zone afzonderlijk bestuurd worden. Dat klinkt lekker!
Meetings made easy
In alle vergaderruimtes is vergaderen nu easy peasy. We hebben ze voorzien van mogelijkheden voor draadloos presenteren en videoconferencing. Plus er staat een digital flipchart, een musthave voor elke vergaderruimte.
/
10
Meer cases zien?
Zien is geloven
It's all about experience
Get an invite