Flagshipstore Experience

Rituals

Rituals’ First flagshipstore in hartje Amsterdam

2000 vierkante meter soulful shopping in hartje Amsterdam. Dat is de first Rituals Flagshipstore ter wereld. Wij mochten alles uit de AV-kast halen om deze soulful experience mede te realiseren. Van concept tot inhoud; First Impression heeft echt alles doordacht als dé logistiek-, tech- en merkpartner van Rituals. 

House of Rituals sum up

Interactive
playground
Flagshipstore
Rituals Lab
AV-paradise
20 oplossingen

The AV-Rituals

One of a kind
De Talisman Collection is een exclusieve, luxe parfumbar, speciaal ontworpen voor House of Rituals. Via een digitale keuzehulp beantwoorden je drie vragen, vervolgens lichten er drie geuren op en kies je jouw favoriete geurtoon.
Umbrella playground
Een levensgroot display toont een rainy day in Amsterdam, totdat de klant een paraplu opzet: de regen vormt zich rond het silhouet en klettert zachtjes op het scherm. Stopkracht? Check.
Take a step back
De meditatie LED-vloer is speciaal ontworpen voor een rustmoment tijdens het shoppen. Stap de ruimte in en de LED vloer volgt iedere beweging. Het effect is magisch.
Story & waytelling displays
Bij elk ritueel zorgen shelf displays voor storytelling bij de verschillende producten. Ook navigeren door de store gebeurt digitaal via de wayfinding screens.
Picture perfect
Op de begane grond straalt een kleurrijke selfiewand je tegemoet. Dat vraagt om een foto! Neem je positie voor de photobooth, wacht op de countdown… say cheese! 📸 #HouseofRituals
Relax in de Mind Spa
Breng je mind tot rust in de breathing bubbles. In deze ontspannende stoelen focus je middels displays op ontspannende oefeningen voor ademhaling en geest.

Via deze digitale keuzehulp beantwoorden je drie vragen

Vervolgens lichten er drie geuren op

Kies de geur die bij je past

Digital singage om het af te maken

Dit is een Testimonial.

 

Snap je ‘m? Test-imonial

Naam
Functie
/
14
see more

Related cases

It's all about experience
Get an invite