Not your average gym

SWITCH The Gym

SWITCH to the new workout

Kun je je voorstellen dat je door middel van data, techniek én persoonlijkebegeleiding je #fitgoals kunt behalen. Wij wel! Want dit is precies wat we samen met SWITCH The Gym gerealiseerd hebben.

Facts & figures

2 and counting
Locaties
100 meter
LED-verlichting
5
Displays

AV-tricks we used

A little help
Om de instructeurs te ondersteunen zodat ze kunnen doen waar zij goed in zijn namelijk activeren, motiveren en coachen hebben we instructie schermen geplaatst. Met behulp van SWITCH stellen we de high-intensity trainingen voor die dag samen en worden vervolgens in een contentmanagementsysteem ingepland.
Real-time hartslagmonitor
Door een superslimme koppeling tussen het aanmeldscherm en hartslagregistratie tool hoef je alleen nog maar de hartslagmonitor te pakken en je kunt beginnen met je SWITCH workout. Je hartslag komt vervolgens in real-time op tweetal streeeeetch schermen te staan. Vet!
Extra sportbeleving
Een onberispelijk audiosysteem met spraakverstaanbaarheid voor de coach in het achterhoofd. Indrukwekkende aanstuurbare LED-verlichting op de beat van de pompende muziek.
Om het af te maken
Om het compleet te maken beschikt de ontvangstruimte over een narrowcasting display. Waar naast informatie over de club, ook informatie over een gezonde levensstijl en de voeding die daarbij hoort.

What they say

“De combinatie van data, tech en coaching maakt de sportbeleving echt compleet!”

/
8
Meer cases zien?
Zien is geloven