Supersnelle etalage uitrol

Schoonenberg

131 etalages in 4 weken gedigitaliseerd

In oorverdovend tempo werden alle 131 Schoonenberg hoorwinkels in Nederland voorzien van een etalagescherm. Een behoorlijke blikvanger in de winkelstraat. Spot-on met right-time content voor de juiste boodschap op het juiste moment.

Gedurende vier weken installeerden de drie installatieteams elke dag zes etelagedisplays. Want, de strakke deadline was heilig: alles up & running vóór de lancering van de Schoonenberg rebrandingcampagne. Check, check, check, complete! Met een dashboard op het hoofdkantoor bleef het projectteam ook aan de klantzijde ‘on track’. Real-time was te volgen waar we stonden en of we op schema lagen. Het resultaat? Een glimlach van oor tot oor op het gezicht van onze Schoonenberg collega’s.

Facts & figures

131 displays
75, 65, 55 inch
3 teams
met 2 installateurs
Per dag
6 etalageschermen

De digitale poster

STOPPINGPOWER
Digitale etalagesdisplays bundelen stopkracht en communicatiemogelijkheden in optima forma.
CONTENT CONTROL
Het slimme content management systeem staat aan de basis. Door mediaplayers digitaal te labelen en content te voorzien van tags, is de controle over content optimaal en de mogelijkheden eindeloos.
SPECIAAL VOOR ETALAGE
De high brightness displays doen hun naam eer aan: op elk moment van de dag is de content perfect zichtbaar. Extra brightness als de zon op de winkelruit schijnt, een tandje terug als de avond valt om niet uit de toon te vallen.
RIGHT-TIME CONTENT
Door de content real-time af te stemmen op bijvoorbeeld tijd, moment, plaats, collectie, campagne, drukte en openingstijden, is de boodschap optimaal relevant. Zo wordt precies díe content getoond, die op dat moment en die plek relevant is. Ná sluitingstijd staat er dus niet: ‘kom binnen’, maar ‘bestel uw batterijen online’
/
2

Van techniek tot content

In a nutshell: een etalagescherm is zó veel meer dan een digitale poster. Met de juiste techniek en de juiste boodschap verhoogt deze digitale oplossing traffic naar de winkel. Onze specialisten op het gebied van installatie en content denken bij elke stap mee én hebben de expertise in huis om je volledig te verbazen en ontzorgen. En heb je haast? Met onze geoliede machine durven wij elke uitdaging aan.

Meer cases zien?
Zien is geloven