Electronic music museum experience

Our House

World’s first electronic music experience

Dit museum is een groot audiovisueel spektakel. De ruimtes worden gebruikt voor verschillende doeleinden: een museum, een museumshop en een club. First Impression werkt samen met aannemer Bulsink aan de complete beleving binnen deze drie onderdelen. Van interactive experience in het gehele museum tot aan de audiovisuele beleving op de dansvloer.

AV-technologie

Entree
De bezoeker wordt direct ondergedompeld in een visueel overweldigende entree met led-welkomstschermen, vloer- en wandprojecties.
Pufferfish & dance community
De interactieve wereldbol met touch-functie (pufferfish) toont alle grote dancefestivals wereldwijd. Verderop zijn vijf displays gerealiseerd die elk een uniek verhaal vertellen over dance communities in de wereld
AIR1
De dansvloer (AIR1) heeft aan drie kanten een volledige projectie op led displays, een lichtshow en een beweegbare dansvloer die trilt en ‘valt’.
Vliegensvlugge ombouw tot Club AIR
Wanneer het museum de deuren sluit, wordt vliegensvlug omgebouwd tot Club AIR. Alle museumstukken zijn in no-time los te koppelen en op te bergen in geheime ruimtes achter de schermen.

Word on the street

“Wow, dit was echt zo’n vette (onverwachte!) ervaring.”

“Toffe shows, leuke interactieve elementen en veel lasers!”

/
35
Meer voorbeelden zien?

Zien is geloven

It's all about experience
Dit wil je zien