Jaarlijks B2B event

KPMG

What we do:
Events

Impact maken met licht, beeld en geluid

First Impression verzorgde een inspiratiebijeenkomst voor businesspartners van accountantsorganisatie KPMG en finance- en BI-specialist Kasparov. Tijdens dit evenement vol infotainment – en Sander Schimmelpenninck als dagvoorzitter – was tevens volop de mogelijkheid om te netwerken.

First Impression dacht deze editie mee over het concept en de content en verzorgde de contentcreatie, technische productie en support tijdens het event.

Beleving op locatie

Entree
Om de grote zaal te betreden, moesten de gasten eerst door een lichte hal met rondingen, zonder ramen. In het midden van de zaal bespeelde een pianist een vleugel. Samen met de verlichte wanden zorgde dit voor een magisch effect.
Lagerhuis
Het event vond plaats in Hilvaria Studio's in het Brabantse Hilvarenbeek. De locatie werd omgebouwd tot een Lagerhuissetting met een creatief podium in de vorm van een catwalk die speciaal voor dit evenement op maat werd gemaakt.
LED displays
Aan weerskanten van het sprekerspodium hingen drie imposante LED displays waarop de bezoekers de presentatie vanuit elke plek in de zaal goed konden volgen.
Waanzinnige beleving door licht
Met de sfeervolle en bewegende lichtelementen maakten wij van de openingshandeling een show en daarmee een waanzinnige beleving.
/
9
Zien is geloven

Bekijk meer cases

It's all about experience
Get an invite