The connected office

The connected office

In no-time is in verbinding blijven op afstand belangrijker geworden dan ooit. De manier waarop we samenwerken is voorgoed veranderd. Videovergaderen biedt uitkomst, maar lang niet iedereen heeft dit optimaal ingericht. Zonde!

Daarom heeft First Impression een alles-in-één service om bestaande vergaderruimtes optimaal in te richten voor presentaties en videovergaderen. Uiteraard zijn al onze oplossingen compatibel met Microsoft Teams, Google Meet & Zoom. Op deze manier blijf je, ook op afstand optimaal verbonden met klanten en collega’s.

What's in it for you

Videocalls
Altijd luid en duidelijk
Geïnstalleerd
Binnen één dag
Compatibel met
Microsoft Teams, Google Meet & Zoom
/
8

Hoe doen we dat?

Design-thinking & advies

We helpen je alle gebruikersgroepen, wensen en behoeften te inventariseren. Op basis daarvan informeren en adviseren we je over de audiovisuele mogelijkheden en technologische toepassingen die van de vergaderruimte maken. Hierbij kijken we niet alleen naar praktische functionaliteiten, maar ook naar gebruiksgemak en intuïtieve bediening.

Installatie

Een team van ervaren en servicegerichte AV-specialisten plant en verzorgt de installatie op locatie. Ze werken kabelplannen uit, schakelen met derden en houden toezicht op de uitvoering. Loopt er iets anders dan verwacht? Dan wringen ze zich in alle mogelijke bochten om zich aan te passen. Mét glimlach.

Trainingen & instructies

Hoe gebruiksvriendelijk de nieuwe meeting room ook is, nieuw is altijd even wennen. Daarom geeft een AV-specialist jullie een praktische training en uitgebreide instructies over de mogelijkheden. Zo wordt technologisch pas echt logisch.

Onze AVonturiers® staan voor je klaar

Bel Daan Geeven via +31 6 23702505 of Bas van de Sanden +31 6 13554849 voor meer informatie.

Ontdek de mogelijkheden
Let's upgrade