Virtual fitness concept

Basic-Fit

Technology driven gym

Basic-Fit streeft naar continue club optimalisatie en innovatie. Samen creëren we aan de lopende band digitale concepten en experimenteren we met audiovisuele technologie. Zoals de self-service kiosk, virtual coach, virtual gym, narrowcasting, virtual spinning en zelfs een eigen high-tech Basic-Fit opnamestudio.

Key figures

650
clubs
5
landen
10.400
Displays

AV-technologie

Self-service kiosk
Als kostenbesparingstool ontwikkelden we een geautomatiseerde check-in. Van idee tot hardware, software, user experience design, integratie, installatie en internationale uitrol.
Virtual coach
Met een interactief instructieprogramma helpen we sporters in heel Europa beter en fijner te trainen. Trots vanaf het eerste prototype. En dankzij continue optimalisatie in user interface & experience design, met elke update nog sterker.
Virtual gym
In elke club in heel Europa de juiste les op het juiste moment. Met slim geprogrammeerde lichtshow, geluid en content. Volledig geautomatiseerd en gepusht naar de juiste zaal en videowall.
Display communicatie
Met content op maat sporters informeren en inspireren. Van social media koppelingen tot weather-based content. Dynamisch en toch gestandaardiseerd en geautomatiseerd.

Blijmakers

“De puntjes op de i. Keer op keer op keer.”

“Wat een energiebom is deze samenwerking.”

/
6

Altijd in beweging

First Impression is innovatiepartner van Basic-Fit. Met ruim 650 clubs in België, Nederland, Frankrijk en Spanje is het belangrijk ‘on top of the game’ te blijven en de customer journey voortdurend te optimaliseren. Dat doen we door samen continu nieuwe concepten te bedenken, te testen en vervolgens slim en snel uit te rollen. Slimme technologie, gestandaardiseerde oplossingen en gecentraliseerde content vormen daarbij de basis. Zo ontwikkelden we ook een high-tech opnamestudio van Basic-Fit, zodat alle virtuele lessen in-house opgenomen kunnen worden.

Meer voorbeelden zien?
Zien is geloven
It's all about experience
Dit wil je zien