Vacature

Projectmanager binnendienst

Fulltime

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een indruk van First Impression

First Impression Audiovisueel is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur. Gepassioneerd, AVontuurlijk, creatief en vooruitstrevend zijn we elke dag bezig met het creëren van (hightech) oplossingen en belevingen op audiovisueel gebied. Het verhuur team verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen en beurzen. De afdeling verkoop/ vaste installatie is gespecialiseerd in de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes, digital signage/ narrowcasting oplossingen en geluidssystemen. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste en gedreven AVonturiers. Bij First Impression draait alles om beleving en zoomen we in op details. De werkomgeving is modern, de bedrijfscultuur informeel en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Work hard, play hard.

Functieomschrijving

Als Projectmanager binnendienst ben jij dé spil in het web voor het accountteam, de klant en de technici in de buitendienst. Zodra de accountmanagers een nieuw project hebben binnengehaald, dragen ze het aan jou over. Met AV-materiaalkennis en een servicegerichte houding, weet jij de klant optimaal te adviseren.  Je vertaalt de wensen van de klant naar de juiste oplossing, waarna je de orders en offertes uitwerkt. Als er tekorten ontstaan op het gebied van apparatuur, weet jij dit op te lossen door de juiste apparatuur voor de juiste prijs in te huren. Samen met het team zorg jij ervoor dat het proces soepel verloopt en de mooiste projecten worden gerealiseerd!

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • aanspreekpunt voor klanten en leveranciers
  • ondersteunen van de accountmanagers en de technici in de buitendienst
  • adviseren van klanten
  • uitwerken van orders en offertes
  • oplossen en inhuren van tekorten op het gebied van materiaal
  • het overdragen van de productie naar de technici in de buitendienst die vervolgens gaan zorgen voor de realisatie

Je opleiding en ervaringen

Wij vragen minimaal de volgende opleidingen en ervaringen:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je beschikt over een goede kennis van AV apparatuur (is een must)
  • je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met passie voor techniek. Je bent service gericht, werkt nauwkeurig en werkt goed en graag samen. Je vindt het prettig om een grote verantwoordelijkheid te krijgen. Alhoewel je om hulp durft te vragen, ben je in staat om op eigen kracht zelfstandig te werken. Collega’s vinden het een om feestje met je samen te werken.

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je, naast een marktconform salaris, een uitdagende en afwisselende job die niet voelt als werk. In een goed georganiseerde omgeving binnen een groeiend bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. En fun! Niks is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met een hecht team van (te) gekke collega’s werk je mee aan de dikste belevingen voor toonaangevende klanten en mooie merken. It’s all about experience.

Denk je dat dit jouw droombaan is?

Laat dan zien dat je dé persoon en persoonlijkheid bent die we zoeken. Stuur je CV met motivatie naar ikwilwerken@firstimpression.nl. Wij nodigen de meest overtuigende sollicitanten uit voor een gesprek en geven je meteen een kijkje in ons indrukwekkende experience center. Je krijgt sowieso altijd bericht. Beloofd!

Alle vacatures zien?

We zoeken meer AVonturiers. Check het hier.