Sligro – ZiN Inspiratielab

Projectinfo

ZiN is hét Inspiratielab van Sligro (3000 m2) dat foodprofessionals helpt om nog beter te worden in hun vak en business. ZiN Inspiratielab zet de foodprofessional centraal en is bij uitstek de plek waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen krijgt. In de vorm van masterclasses, smaakmakende sessies, presentaties, vak trainingen en culinaire events wordt kennis gedeeld en worden waardevolle ontmoetingen gerealiseerd. Deze foodhotspot is de plek van én voor foodprofessionals.

Iedereen die binnentreedt, gaat ZiN letterlijk ruiken, zien, horen, voelen of proeven.  First Impression is volledig betrokken geweest bij het hele proces van concept, installatie en content productie.

Audiovisuele techniek heeft een centrale rol gekregen in de creatie van de perfecte beleving. Denk aan een interactieve receptioniste, virtuele hostess, live streams op displays, interactieve displays, auditorium, video walls, verkleurende LED plafonds en algemeen geluid door het hele experience centre.

    Verder kijken?

    Sla linksaf of
    rechtsaf