Basic-Fit: Virtual Fitness concept

Projectinfo

Met meer dan 280 sportscholen in de Benelux, Frankrijk en Spanje, is Basic-Fit de grootste budget fitnessclub van Europa. Naast moderne fitnessapparatuur worden er groeps- en virtuele lessen aangeboden.

First Impression ontwikkelde het volledige Virtual Fitness concept voor Basic-Fit. Een volledig geautomatiseerd systeem voor 24/7 virtuele fitness groepslessen. Licht, geluid en beeld worden automatisch aangestuurd, voor een ultieme sportbeleving. Tevens zijn deze ruimtes geschikt gemaakt voor het geven van live lessen. Zo hebben de zalen een optimaal rendement, is er een groot lesaanbod en een grote service naar de klanten.
Het gekozen audiosysteem zorgt voor prettige muziek tijdens het sporten. Narrowcasting displays informeren klanten over onder andere weetjes, lesroosters, nieuws, weer, social media en acties.
Ook heeft First Impression een zelfservicekiosk ontwikkeld voor Basic-Fit, waarmee leden zich eigenhandig kunnen inschrijven, extra pakketten kunnen aankopen, betalen en reserveren.

  • “Ik krijg net zoveel energie van de virtuele groepslessen als van een trainer”
  • “Tijdens het sporten pak ik meteen het laatste nieuws mee, ideaal”

Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Zin om een tandje bij te schakelen?

Onze energieke AVonturiers reisden heel Europa door om de vestigingen van Basic-Fit future proof te maken. Met net zoveel enthousiasme doen ze dat ook voor jou!