Basic-Fit event

Projectinfo

Basic-fit is met in totaal driehonderd sportscholen, de grootste budget fitnessclub van Europa. Naast het ‘Virtual Fitness’ concept dat First Impression voor de virtuele groepslessen ontwikkelde, is First Impression preferred supplier voor Basic Fit events. Zo ook voor het groots opgezette ‘One Million Stars’ event om het miljoenste lid en de opening van de driehonderdste vestiging te vieren met leden en personeel uit heel Europa.

First Impression verzorgde een deel van de pre-productie, zoals het maken van de tekeningen, advies over de positionering, sfeer en indeling van de areas. Zelfs de horecafaciliteiten, stroomvoorziening en de volledige techniek voor het event bureau werd verzorgd door de AVonturiers van First Impression.

Om het personeel de ster van de avond te maken, werd het thema ‘One Million Stars’ tot in detail doorgevoerd; in het licht, het geluid en de inrichting. Van gevelbelichting tot logoprojecties. Van lounge areas tot walking dinner restaurants. Van enorme LED-walls tot special effects, lichtshows, lazers en zelfgecreëerde animaties. De optelsom resulteerde in een stralende avond en een optimale beleving in het Klokgebouw in Eindhoven.

Facts & Figures
6 thematische walking dinner areas
3D-figuren d.m.v. truss-ster met 160 LED-tubes
animaties, projecties en banners op maat
30 m² 4 mm LED-wall & 30 m² 15 mm LED-wall
tijdscode openingsshow, confettikanonnen en CO2 jets
  • “One Million Stars party was over de top!”
  • "A true one in a million experience"
Verder kijken?

Sla linksaf of
rechtsaf

Shooting stars

Op zoek naar sterren aan de hemel? Verhoog je telescoopkracht samen met First Impression. Let’s shoot for the stars!