Vacature

(Motion)Graphic Designer

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een indruk van First Impression

First Impression Audiovisueel is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur. Gepassioneerd, AVontuurlijk, creatief en vooruitstrevend zijn we elke dag bezig met het creëren van (hightech) oplossingen en belevingen op audiovisueel gebied. De afdeling content & design faciliteert hierbij in de productie van statische en dynamische content. Het verhuurteam verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen en beurzen. De projectafdeling  is gespecialiseerd in de vaste installatie van narrowcasting oplossingen, geluidssystemen en presentatietechniek in retail, sportcentra en het bedrijfsleven.

Functieomschrijving

Voor de afdeling content & design zijn we op zoek naar een enthousiaste (motion) graphic designer met oog voor mooie dingen. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van content voor onze (interactieve) digital signage projecten. Naast het creëren van nieuwe animaties, designs en applicaties, vertaal je bestaande designs naar verschillende vormen van digitale media. Je bent een inspiratiebron voor de klant en collega’s en vangt doelstellingen of boodschappen in spraakmakende layouts en interfaces.

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste AVonturiers. Bij First Impression draait alles om beleving en zoomen we in op details. We zijn voorlopers in het bedenken en ontwikkelen van applicaties in de digital signage wereld. We draaien gave projecten met heel veel passie en plezier. Je werkt in een te gek pand waarvan je foto’s wilt maken, de bedrijfscultuur is informeel en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Work hard, play hard!

Je taken en to do’s

Als (motion) graphic designer ben je samen met je team verantwoordelijk voor de creatie en uitvoering van statische en interactieve designs, animaties, templates en filmmontages. Je werk wordt voornamelijk ingezet als beeldschermcommunicatie in winkels, bij bedrijven, op beurzen en tijdens evenementen. We gaan je heel veel leren en kunnen jouw enthousiasme en passie daarbij goed gebruiken. Je grafische kennis ga je ook toepassen op het maken van interactieve touch projecten. Hopelijk heb je al kennis van Intuiface en/of Scala, maar anders zijn we met liefde bereid om je thuis te maken in deze programma’s. Samen zorgen we er zo snel mogelijk voor dat je multi inzetbaar bent.

Waar je het voor doet

Het resultaat van jouw werk? Een grote diversiteit aan effectieve digital signage uitingen waarbij je alles uit de kast hebt getrokken om de klant te ontzorgen, doelstellingen te behalen en verwachtingen te overtreffen. Zowel qua tijd, creativiteit, kwaliteit als functionaliteit. Je bloed gaat sneller stromen tijdens dit proces en je kickt op het effect dat jouw designs op anderen hebben.

Taakbeschrijving

  • het vormgeven van interfaces en UX projecten en deze designs toepassen bij het maken van gebruiksvriendelijke- en aantrekkelijke touch applicaties
  • het maken van beeldmateriaal (statisch en dynamisch) voor uiteenlopende digital signage concepten
  • ontwerpen van compleet nieuwe designs, uitwerken van bestaande designs en het toepassen van huisstijlen
  • verrijken aan de hand van zelfstudie: je bent leergierig en zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen in je vakgebied. Je staat open voor trainingen en cursussen

Je opleiding en ervaring

  • je hebt een opleiding multimedia design, interactief design, audiovisueel- of grafisch design afgerond
  • Adobe Creative Cloud heeft voor jou geen geheimen
  • kennis van Adobe After Effects is gewenst
  • ervaring met Scala Digital Signage is geen must maar komt je goed van pas
  • je beschikt over relevante eerste werkervaring waardoor je zelfstandig kunt werken en het ontwerpen echt in je vingers zit

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid creativiteit en enthousiasme, aangevuld met passie voor techniek. Je bent daarnaast nauwkeurig, servicegericht, leergierig en gestructureerd in de uitvoering van je werk. Je bent een resultaatgerichte teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken.

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je, naast geld, een uitdagende en afwisselende functie in een goed georganiseerde omgeving binnen een groeiend bedrijf met veel kansen en mogelijkheden.  Samen met een hecht team van collega’s (bijna 60 stuks) werk je mee aan prachtige belevingen voor toonaangevende klanten.  Ga naar firstimpression.nl voor het vinden van nog meer inspiratie en motivatie.

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur je CV met motivatie en je portfolio (PDF of weblink) naar Jesper Hauwé via j.hauwe@firstimpression.nl.