Vacature

IT-Support Medewerker

Fulltime

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een eerste indruk van First Impression

First Impression Audiovisueel is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur. Gepassioneerd, AVontuurlijk, creatief en vooruitstrevend zijn we elke dag bezig met het creëren van (hightech) oplossingen en belevingen op audiovisueel gebied. Het verhuur team verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen en beurzen. Het installatie team is gespecialiseerd in de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes, digital signage en geluidssystemen. Daarvoor maken we gebruik van slimme services en technieken welke we tevens zelf ontwikkelen. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste en gedreven AVonturiers. Bij First Impression draait alles om beleving en zoomen we in op details. De werkomgeving is modern, de bedrijfscultuur informeel en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving IT-Support Medewerker

Voor in- en externe IT-ondersteuning zijn we op zoek naar een enthousiaste IT-Support Medewerker. In deze functie werk je aan het inrichten, implementeren en onderhouden van Digital Signage netwerken, maar ben je ook een troubleshooter én problem solver voor collega’s en klanten. Je wordt onderdeel van het Service & Support team. De projecten zijn zeer uiteenlopend en gevarieerd: van sportcentra, retail tot overheid en kantooromgevingen. Daarnaast ga je werken met mooie klantnamen zoals: ICI Paris, Basic Fit, TUI en ANWB.

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste AVonturiers. Bij First Impression draait het om beleving en zoomen we in op alle details. We zijn voorlopers in het bedenken en ontwikkelen van applicaties in de digital signage wereld. Dankzij ‘n verzameling aan gepassioneerde vakidioten en een informele bedrijfscultuur, creëren we gave projecten met véél passie en plezier. Do what you preach.. Work hard, play hard!

Je taken en to do’s

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Je biedt eerste- en tweedelijns support aan klanten en collega’s voor zowel software als hardware
  • Je neemt interne & externe IT-gerelateerde service- en supportvragen aan, gaat op onderzoek uit en komt met een oplossing
  • Het inrichten, implementeren en onderhouden van narrowcasting netwerken
  • Je maakt testomgevingen voor AV oplossingen van de klanten en ons experience center
  • Je verwerkt inkomende reparaties en zorgt ervoor dat het weer goed functioneert
  • Voordat er hardware of software naar een klant gaat bereid jij het goed voor

Je opleiding en ervaring

Wij vragen minimaal de volgende opleidingen en ervaringen:

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in een service en support omgeving
  • Je hebt kennis op het gebied van PC software/hardware, besturingssystemen en netwerken
  • Ervaring op het gebied van (Scala) narrowcasting systemen is een grote pré
  • Nederlands en Engels zijn een vereiste, Frans en Spaans zijn een pré

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met passie voor techniek. Je bent pro-actief, gek op problemen en lost ze graag op; de niet lullen maar poetsen mentaliteit. Als iets niet linksom lukt, kijk je of het rechtsom kan. Nieuwsgierigheid naar de vraag achter de vraag kenmerkt jou op en top!

Als er een klant of collega belt met een probleem schiet jij niet in de stress, maar voel jij je verantwoordelijk om dit op te lossen en tot een goed einde te brengen. Je stelt de klant voorop, werkt goed en graag samen. Je bent in staat om op eigen kracht zelfstandig te werken, maar natuurlijk schakel je de expertise van je collega’s in om nog betere resultaten te boeken. Je bent Pietje precies en klanten en collega’s vinden het een feestje met je samen te werken. Vanwege de snelle ontwikkelingen in je vakgebied ben je bovendien leergierig en toont daarin graag initiatief. Got IT?

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je, naast een marktconform salaris, een uitdagende en afwisselende job die niet voelt als werk. In een goed georganiseerde omgeving binnen een groeiend bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. Zelfstandigheid wordt bij ons aangemoedigd en we luisteren graag naar jouw input en ideeën om processen beter te laten verlopen. En fun! Niks is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met een hecht team van (te) gekke collega’s werk je mee aan de dikste belevingen voor toonaangevende klanten en mooie merken. It’s all about experience.

Denk je dat dit jouw droombaan is?

Laat dan zien dat je dé persoon bent die we zoeken. Stuur je CV met motivatie naar ikwilwerken@firstimpression.nl. Wij nodigen de meest overtuigende sollicitanten uit voor een gesprek en geven je meteen een kijkje in ons indrukwekkende experience center. Je krijgt sowieso altijd bericht. Beloofd!

Alle vacatures zien?

We zoeken meer AVonturiers. Check het hier.