Vacature

Junior Financial Controller

(m/v)

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een indruk van First Impression

First Impression is specialist in beleving en beeldschermcommunicatie. Bedenkers en makers van audiovisuele concepten, inclusief content, software, licht, geluid en geur. Alles om écht impact te maken.
Team ‘Verhuur’ verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen, festivals, beurzen en shows. Team ‘Projects’ adviseert en organiseert de vaste installatie van narrowcasting en touch functionaliteiten, geluidssystemen en presentatietechniek bij bedrijven, winkels en sportscholen.
Team ‘Content & programming’ bedenkt, creëert, programmeert en produceert statische en dynamische content. Door creativiteit en techniek te combineren, zorgen zij dat de juiste boodschap op het juiste moment wordt getoond aan de juiste persoon.
Het totale team bestaat uit 70 AVonturiers. Allemaal ‘masters in experience’, gepassioneerd, creatief en vooruitstrevend. En er is plek voor nog zo’n AVonturier…
Team ‘Rental’ verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen, festivals, beurzen en shows.
Team ‘projects’ adviseert en organiseert de vaste installatie van narrowcasting en touch functionaliteiten, geluidssystemen en presentatietechniek bij bedrijven, winkels en sportscholen.
Team ‘content & programming’ bedenkt, creëert, programmeert en produceert statische en dynamische content. Door creativiteit en techniek te combineren, zorgen zij dat de juiste boodschap op het juiste moment wordt getoond aan de juiste persoon. Meesters in verleiding dus.
Het totale team bestaat uit 70 AVonturiers. Allemaal ‘masters in experience’, gepassioneerd, creatief, vooruitstrevend en gek op de goede manier. En er is plek voor nog zo’n AVonturier…

Functieomschrijving

Als Junior Financial Controller heb je een zelfstandige rol en versterk je het financiële team. Je bent mede verantwoordelijk voor de verwerking en bewaking van de juistheid en volledigheid van de financiële administraties. Je bent de verbindende schakel tussen inkoop, verkoop en logistiek en zorgt er mede voor dat de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk worden ingericht.
Vind je het gaaf om managementrapportages en analyses op te stellen voor de directie en de financiële administratie in control te houden?
Dan is dit echt de dreamjob voor je!

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Controle financiële administratie van twee werkmaatschappijen en meerdere holdingvennootschappen
  • Opstellen van rapportages voor de directie
  • Het zelfstandig maken van BTW aansluitingen en het doen van BTW aangiftes voor diverse entiteiten
  • Controleren van de maandelijkse input voor de loonadministratie
  • Jaar-, kwartaal- en maandaansluitingen voorbereiden
  • Voorbereiden van balansdossiers en begeleiden van de accountantscontrole

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste AVonturiers. Bij First Impression draait alles om beleving en zoomen we in op details. We zijn voorlopers in het bedenken en ontwikkelen van applicaties in de digital signage wereld. We draaien gave projecten met heel veel passie en plezier. Je werkt in een te gek pand waarvan je foto’s wilt maken en de bedrijfscultuur is informeel.

Waar je het voor doet

Jij wordt blij van blije klanten. Je trekt alles uit de kast om een probleem op te lossen. Daar krijg je energie van. Je hebt een winnaarsmentaliteit en het geeft je een kick doelstellingen te behalen en verwachtingen te overtreffen. Zowel qua tijd, kwaliteit, functionaliteit als budget. Jij hebt geen cape nodig om een superheld te zijn.

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met passie voor cijfers. Je bent daarnaast nauwkeurig, zelfstandig, communicatief vaardig en samenwerkingsgericht. Daarbij ben je leergierig en volg je de marktontwikkelingen van jouw vakgebied op de voet, zodat je jouw collega’s goed kan informeren over nieuwe mogelijkheden en wetgeving.

Wij vragen minimaal de volgende opleidingen en ervaringen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding zoals; Finance & Control, Accountancy of een soortgelijke opleiding
  • Boekhoudkundige kennis is een must
  • Ervaring met SAP Business One is een pré

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je, naast salaris, een uitdagende en afwisselende job die niet voelt als werk. In een goed georganiseerde omgeving binnen een groeiend bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. En fun! Niks is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met een hecht team van (te) gekke collega’s werk je mee aan de dikste belevingen voor toonaangevende klanten en mooie merken. It’s all about experience.

Spreekt deze vacature je aan?

Laat van je horen! Stuur je CV met motivatie naar Caro van Dijk via Caro@firstimpression.nl.

Vragen?

Neem contact op met Caro van Dijk via 0651985746, stuur een mail naar Caro@firstimpression.nl of vul onderstaand formulier in.