Vacature

Account Support binnendienst

(m/v)

Word jij onze nieuwste AVonturier?

Een indruk van First Impression

First Impression is specialist in beleving en beeldschermcommunicatie. Bedenkers en makers van audiovisuele concepten en multi-zintuiglijke impact. We weten alles over AV en leveren de allerdikste audiovisuele technologie. Inclusief kick #ss content, right-on-time software en zelfs licht, geluid en geur. Alles om écht impact te maken.

Team ‘Rental’ verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen, festivals, beurzen en shows. Daarnaast hebben we nog Team ‘projects’ en Team ‘content & programming’. Het totale team bestaat uit 70 AVonturiers. Allemaal ‘masters in experience’, gepassioneerd, creatief, vooruitstrevend en gek op de goede manier. En er is plek voor nog zo’n AVonturier…

Functieomschrijving

Als Account Support ben jij dé spil in het web voor het team Rental, zowel voor de klant als de leverancier. Je pakt de binnenkomende aanvragen van klanten en nieuwe klanten op en weet met jouw AV materiaalkennis en servicegerichte houding de klant optimaal te adviseren. Je vertaalt de wensen van de klant naar de juiste oplossing, waarna je de orders en offertes uitwerkt. Als er tekorten ontstaan op het gebied van apparatuur, weet jij dit op te lossen door de juiste apparatuur voor de juiste prijs in te huren. Samen met de accountmanagers zorg jij ervoor dat het proces soepel verloopt.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • aanspreekpunt voor klanten en leveranciers
  • door jouw AV kennis, klanten optimaal kunnen adviseren
  • uitwerken van orders en offertes
  • oplossen en inhuren van tekorten op het gebied van materiaal
  • meer business kunnen realiseren door middel van jouw kennis van de markt

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste AVonturiers. Bij First Impression draait alles om beleving en zoomen we in op details.  We draaien gave projecten met heel veel passie en plezier. Je werkt in een te gek pand waarvan je foto’s wilt maken, de bedrijfscultuur is informeel en je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Work hard, play hard!

Waar je het voor doet

Jij wordt blij van blije klanten. Je trekt alles uit de kast om een probleem op te lossen. Daar krijg je energie van. Je hebt een winnaarsmentaliteit en het geeft je een kick doelstellingen te behalen en verwachtingen te overtreffen. Zowel qua tijd, kwaliteit, functionaliteit als budget. Jij hebt geen cape nodig om een superheld te zijn.

Jij als persoon

Het allerbelangrijkste vinden wij een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met passie voor techniek. Je bent service gericht, werkt nauwkeurig en werkt goed en graag samen. Je vindt het prettig om een grote verantwoordelijkheid te krijgen. Alhoewel je om hulp durft te vragen, ben je in staat om op eigen kracht zelfstandig te werken. Collega’s vinden het een om feestje met je samen te werken.

Wij vragen minimaal de volgende opleidingen en ervaringen:

  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je beschikt over goede kennis van AV apparatuur (is een must)
  • je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie

Wat we je te bieden hebben

Wij bieden je, naast een marktconform salaris, een uitdagende en afwisselende job die niet voelt als werk. In een goed georganiseerde omgeving binnen een groeiend bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. En fun! Niks is te gek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met een hecht team van (te) gekke collega’s werk je mee aan de dikste belevingen voor toonaangevende klanten en mooie merken. It’s all about experience.

Spreekt deze vacature je aan?

Laat van je horen! Stuur je CV met motivatie naar Caro van Dijk via Caro@firstimpression.nl.

Vragen?

Neem contact op met Caro van Dijk stuur een mail naar Caro@firstimpression.nl of vul onderstaand formulier in.